The Greatest Guide To معماری
The Greatest Guide To معماری
Blog Article
دانلود پلان دو بعدی و مدل سه بعدی المان های ورودی و محوطه
در برخی مواقع، پیمانکاران در این مرحله به تیم معماری ملحق می شوند تا در خصوص مجوزها و قوانین و ضوابط نکاتی را گوشزد کنند.
طراحی مجتمع مسکونی رویای سپید، دفتر معماری طرح و ساخت صفحه
معماری مسجد کاروانسرای دیر گچین، این مسجد در دوران قبل از اسلام چهار طاقی بودهاست.
نمای این ساختمان یک حجم واحدی است که در آن شکاف هایی مطابق با عملکرد فضایی و نور خورشید ایجاد می شود. به گونه ای که نمای ساختمان ساختار درونی را نیز منعکس می کند. نمای ساختمان دارای پوسته پرمنفذ و متخلخل در قسمت راه پله است که باعث می شود تا هوا در فصل گرم تابستان در این فضا جریان داشته باشد، و همچنین فرصتی برای تهویه هوا برای این فضا و واحدها فراهم شود.
استفاده از آجر در بافت اجتماعی سنتی و معماری مدرن خانه شماره ۱۰
برای جلوگیری از اتلاف گرما، بافت شهر کاملاً متراکم است. سنگ به عنوان متریال more info اصلی در نمای ساختمان ها به کار می رود و بیش تر ساختمان ها دارای نمایی با طیف رنگی کرمی-خاکی هستند.
بازسازی و طراحی “خانۀ حیات دار” برای طراحان تجربه ی باز تعریف روح معماری ایرانی با ظاهری امروزی بود. متریال اصلی در طراحی نمای این ساختمان مسکونی، آجر بود که در ترکیب با بتن به کار رفته است. جداره پروژه به فیلتر تبدیل شد که ارتباط با ناموزونی های بیرون خانه را به حداقل میرساند و در صورت تمایل بخشی از این فیلتر باز یا بسته می شد.
معماری ایرانی دارای دانش بومی و پیشینهای طولانی است و در طول تاریخ، همواره به عنوان یکی ازعالیترین بخش هنر ایران شناخته شدهاست. این معماری در دورههای هخامنشیان، پارتها و ساسانیان برتر بودهاست و در دوران اسلامی نیز برتری خود را حفظ کرد.
۲۶ _ معماری ساختمان مسکونی ادن ، شرکت مهندسین مشاور فراطرح شرق
زینب حسن زاده گفت: فروردین ۲۰, ۱۴۰۱ در ۳:۴۵ ب٫ظ عالی بود خیلی ممنون
طراحی معماری ابتدا نیاز به گذر کردن از یکسری پیش نیازها دارد که به طور کامل صحبت کردیم و پس از آن تازه مراحل طراحی معماری شروع می شوند.
۵ _ طراحی و بازسازی خانه حیاط دار، استودیو معماری شماره چهار
آپارتمان مسکونی بوستان یکی از پروژه های مسکونی است که توسط شهاب علیدوست طراحی شده و به اجرا در آمده است. طراحی نما و معماری این ساختمان مسکونی با در نظر گرفتن معماری ایرانی و هماهنگی آن با فضای شهری بوده است.